Julmarknad på Konstfack

bild-12

Idag besökte jag Konstfacks julmarknad som pågår hela helgen. Det är alltid väldigt roligt att se vad studenterna hittat på och om man kan fynda något spännande. Det var enormt mycket folk, man fick köa för att komma in och väl inne var det otroligt trångt, men trevligt. Mycket fanns att titta på också.

bild-11

En av de mest vanliga varorna att köpa är affischer och många fina, roliga, tänkvärda och snygga finns att beskåda och köpa. Jag hittade en vacker affisch med fåglar som jag fick signerad av konstnären. Det är en enkel och ändå ganska anspråkslös insats man gör, genom att köpa en fin affisch stödjer man en ung konstnär i vardande. Det gillar jag. Plus att man får något snyggt och unikt att sätta upp på väggen.

bild-10

Men det fanns mer att se. Och att köpa. En av dessa broscher kunde jag inte motstå trots att den var dyr. Men det kändes rätt att köpa den. Den gör mig glad.

bild-9

Vackrast på julmarknaden var ändå dessa lampor som lyste så vackert. Jag köpte ingen men njöt av att titta på dem. Hoppas de hittar köpare innan helgen är över, det är de värda.

Om du befinner dig i Stockholm har du möjlighet att besöka marknaden i morgon. Konstfack ligger vid Telefonplan. Väl värt ett besök och jag tror att det är färre besökare på söndagen så då behöver man inte trängas lika mycket. Men det har ju sin tjusning det också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s